Yrjö Eronen Paikallishallinnon puolesta

YLE - julkista palvelua?

Hienoa, että YLE:lle on laissa säädetty julkisen palvelun tehtävä. Sen ansiosta minäkin saan joka aamu uutislähetysten kautta tietää montako maalia, maalisyöttöä tai koria jossakin yksittäisessä sarja- ja vieläpä harjoitusottelussa nämä patric laineet ja lauri markkaset ovat tehneet. Kiitos YLE kun olette oikein oivaltaneet julkisen palvelun. Ilman noita tietoja elämäni olisi paljon hankalampaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Aika väsynyt kommentti. Tuleehan sieltä ennen urheilu-uutisia mm. uutisia Pohjois-Koreasta.

Käyttäjän nurmenmarkku kuva
Markku Nurmi

Urheilutyöläistemme edesottamusten raportoinnissa Yle muistaa myös inhimillisen aspektin; saammehan toisinaan näet kuulla kuinka sen ja sen työntekijän takareisi on krampannut!

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Olipa Yrjö Eroselta erinomainen kirjoitus. Toivottavasti meidän veronmaksajien rahoittaman Ylen uutis-ja urheilutoimituksissa ymmärretään, mitä Eronen kirjoituksellaan halusi tuoda julki. Uskoakseni meitä samoinajattelevia on vähintäänkin 50 % niistä, jotka joutuvat näitä turhanpäiväisiä urheilu-uutisia katsomaan.
Vielä kerran, paljon kiitoksia Yrjö Eronen.

Käyttäjän JoniPalomki kuva
Joni Palomäki

Useimmissa vastaanottamissa ja niiden hallintalaitteissa on nappeja. Niitä määrätietoisesti painelemalla voi valita mita haluaa vastaanottaa. Napit ja etähallintakapulat ovat käden ulottuvilla. Puoliso tai avustaja voi auttaa, jos itse ei yletä. Ymmärrän että kaikkia ei aina yletä. Siksi napillinen auttaa.

Käyttäjän YrjEronen kuva
Yrjö Eronen

Uutiset nyt on vaan ohjelmista se, jonka haluan katsoa (kenen kanssa tahansa). Avustajaa en onneksi tarvitse.

Toimituksen poiminnat